Produk Shaklee

Produk Shaklee Vitamin Supplement sudah wujud di dunia selama lebih 100 tahun. Pengasas vitamin supplement produk shaklee telah mengamalkan produk shaklee yang pertama selama 40 tahun sebelum dikomersilkan kepada orang ramai.

Pengasas Produk Shaklee - Dr Forrest C Shaklee
Pengasas Produk Shaklee – Dr Forrest C Shaklee

Beliau sangat menghargai alam semulajadi kerana beliau sembuh daripada penyakit TIBI dan KANSER daripada sumber alam. Dr Shaklee sangat menghargai alam semulajadi sehinggakan beliau membina empayer shaklee berasaskan kepada bahan alam semulajadi untuk masa depan yang lebih baik.

Keutamaan Produk Shaklee

Produk Shaklee memberi keutamaan kepada kesihatan dengan gaya kehidupan yang harmoni bersama alam semulajadi. Shaklee percaya setiap orang mempunyai tanggungjawab dalam membawa amanah yang diberikan untuk memastikan dunia ini lebih baik dan selamat demi anak-anak dan generasi masa depan kita.

Keistimewaan Produk Shaklee. Vitamin Supplements Shaklee
Keistimewaan Produk Shaklee. Vitamin Supplements Shaklee

Selama 100 tahun Shaklee sentiasa mendahului masa, mencipta inovasi melalui sains dan menggunakan bahan alam semulajadi sebagai penemuan unggul yang sehingga kini menjadi sebahagian dalam kehidupan seharian kita.

 

Produk Shaklee Vitamin Supplements Shaklee - 100 tahun Mencipta Inovasi
Produk Shaklee Vitamin Supplements Shaklee – 100 tahun Mencipta Inovasi

Mulakan asas kehidupan harian kita yang lebih baik untuk sihat yang berpanjangan bersama shaklee. Bersama produk shaklee tiga perkara yang pastinya benar dan nyata ialah SELAMAT, TERBUKTI, BERKESAN.

Setiap bahan yang memasuki setiap botol produk shaklee telah diciptakan untuk memperbaiki Kesihatan, Berfungsi tanpa Kompromi, dan Lembut serta Mesra pada alam sekitar.

Produk Shaklee Vitamin Supplements Shaklee - Shaklee 100 Tahun
Produk Shaklee Vitamin Supplements Shaklee – Shaklee 100 Tahun

Produk Shaklee Dalam Pelbagai Penjagaan 

Selama lebih dari 100 tahun, pelbagai generasi telah mempercayai bahawa Produk Shaklee mampu melakukan apa yang syarikat lain tidak mampu untuk lakukan.

Shaklee menghasilkan Produk Shaklee yang Selamat secara semulajadi dan Terbukti Keberkesanannya.

Produk Shaklee dikategorikan dalam empat jenis penjagaan iaitu:

  • Penjagaan Nutrisi
  • Penjagaan Kesihatan
  • Penjagaan Kecantikan
  • Penjagaan Rumah

Untuk menikmati Hidup Sihat Hidup Hebat jadilah sebahagian daripada Shaklee Effect dengan gaya kehidupan yang sihat seperti:

  • Makan secara Sihat
  • Bersenam dan Capai Berat Badan yang SIhat
  • Supplement secara Bijak

Kehidupan masa hadapan kita bergantung kepada apa yang kita usahakan (Dr Forrest C. Shaklee).

Pilih Shaklee sebagai rakan anda untuk mencari Kehidupan yang lebih baik. Produk Shaklee Vitamin Supplements Shaklee mempunyai lebih daripada 30 jenis produk. Pelbagai pilihan untuk anda pilih untuk Hidup Sihat Hidup Hebat dengan Shaklee.