Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee lebih Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada kerana banyak benefit yang kita dapat sebagai ahli shaklee. Ramai orang takut nak jadi ahli shaklee tetapi nak beli dengan harga ahli shaklee.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada
Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada

 

Kelebihan jadi ahli shaklee yang ramai orang tak tahu dan pada masa yang sama lebih menguntungkan. Ia memang tidak dinafikan beli shaklee di lazada lebih murah tetapi banyak kelemahan yang kita sebagai pengguna sesuatu produk terutama untuk produk supplement perlukan bantuan dari segi cara makan yang betul untuk mendapatkan kesan yang paling optimum. Tidak semua supplement boleh kita makan ikut suka kita.

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dan Lebih Menguntungkan

Untuk menikmati kelebihan jadi ahli shaklee hanya dengan RM 65 sekali bayar + RM 10 ( postage) untuk penghantaran KIT PERMULAAN Shaklee bagi mengaktifkan akaun ahli shaklee. Total permulaan RM 75 SAHAJA.

Secara automatik apabila menjadi ahli shaklee terus dapat beli produk shaklee dengan harga ahli dengan pemotongan harga sebanyak 15% – 25% daripada harga jualan.

Setiap produk shaklee diberi point atau mata ganjaran pada produk mengikut harga nilaian produk tersebut. Semakin mahal produk shaklee maka semakin tinggi point produk tersebut.

Jika pembelian pertama melebihi RM 700 dengan kumpulan point melebihi 200 point secara automatik mendapat keahlian dengan PERCUMA.

Setiap nilaian harga produk shaklee diberi dalam bentuk kiraan point dan setiap point tersebut ditukar kepada CASH REBATE  kepada ahli shaklee, terus dimasukkan CASH ke dalam akaun bank ahli shaklee pada setiap pertengahan bulan.

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada
Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada

Kelebihan setiap ahli shaklee boleh mendapat cash rebate sehingga 21%. Boleh tengok cara pengiraan harga nilaian produk dengan point dan total cash rebate yang ahli shaklee dapat setiap bulan jika ianya adalah pengguna tegar produk shaklee.

Selain daripada cash rebate sebagai ahli shaklee, kita juga dapat konsultasi dengan percuma mengenai cara makan yang betul tentang produk shaklee mengikut masalah yang hendak diselesaikan.

Untuk mendapat shaklee effect atau kesan shaklee yang terbaik dan optimum perlukan konsultasi yang betul. Bukan sekadar hanya mengikut aturan dilabel botol produk. Aturan di botol produk lebih sesuai untuk orang yang tiada masalah atau penyakit.

Jika beli shaklee di Lazada, konsultasi selepas beli produk shaklee sudah pasti tidak akan dilayan. Mereka yang jual produk shaklee di lazada hanya pentingkan jualan bukan pentingkan kualiti produk untuk setiap pelanggan mereka.

Selain daripada itu, kelebihan jadi ahli shaklee juga kita boleh buat duit dengan berkongsi kesan kebaikan produk shaklee yang kita sendiri amalkan. Dengan hanya bercerita kita boleh buat bisnes shaklee dari rumah.

Setiap ahli shaklee diberikan nombor ID atau nombor keahlian dan kata laluan buat kali pertama untuk masuk ke website www.shaklee2u.com.my. Setiap ahli shaklee boleh order produk shaklee secara online di website tersebut dan produk shaklee akan terus di hantar ke pintu rumah atau pejabat mengikut alamat yang diberikan. Semuanya diuruskan oleh ibu pejabat shaklee sendiri. Semestinya semua produk kualiti terjamin tanpa ada rasa ragu-ragu dan was-was.

 

Kelemahan Beli Shaklee Di Lazada

Kelemahan beli shaklee di lazada ialah tiada servis selepas pembelian produk. Dengan siapa kita nak rujuk untuk bertanyakan cara makan yang betul mengikut masalah atau penyakit yang dialami.

Memang harga shaklee murah di lazada tetapi produk yang dijual tersebut adakah stok baru atau stok lama kita tidak pasti.

Jika kita pengguna produk shaklee setiap bulan dan pembelian bulanan melebihi RM 500 tersangatlah rugi kerana tidak dapat menikmati cash rebate dari shaklee.

 

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee Dengan Team SuperStarzFamily

Banyak kelebihan jadi ahli shaklee dengan saya dibawah team SuperStarzFamily kerana team kami yang berpengalaman selama 21 tahun dalam Shaklee dan dibimbing terus dari doktor pakar nutrisi dan setiap bulan mendapat bimbingan secara terus dari doktor.

Mendaftar ahli shaklee dengan kami akan mendapat kelebihan secara exclusive untuk hadir ke kelas bimbingan doktor pakar nutrisi setiap bulan.

Kami menyediakan konsultasi secara percuma selepas pembelian sebarang produk shaklee dari segi panduan dan cara makan yang betul untuk mendapat kesan yang paling optimum dari pakar.

Secara automatik dapat bersoal-jawab dengan nutritionist Shaklee melalui Master Salwa iaitu pengasas team SuperStarzFamily.

Team kami juga mempunyai Pengedar Shaklee Lelaki yang menyediakan secara exclusive untuk beri konsultasi kepada pelanggan  lelaki sahaja.

Jika berminat untuk buat Bisnes Shaklee  team kami juga menyediakan bimbingan untuk mulakan Bisnes Shaklee secara online dari pakar SEO Blog Malaysia, FB, Instagram, Youtube dan juga secara Offline.

Boleh hubungi melalui WhatsApp di +6012-392 4021 atau email di kfshaklee18@gmail.com

Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada
Kelebihan Jadi Ahli Shaklee : Untung Dari Beli Shaklee Di Lazada

 

Leave a Comment