Kebaikan Produk Shaklee Supplement Yang Selamat Dimakan Selama 22 Tahun

Kebaikan produk shaklee supplement yang selamat dimakan selama 22 tahun terbukti dengan testimoni dari Puan Khadijah Mohd Zin sendiri yang telah mengamalkannya secara konsisten yang lebih dari 20 tahun.

Kebaikan Produk Shaklee Supplement Yang Selamat Dimakan Selama 22 Tahun
Kebaikan Produk Shaklee

Kebaikan Produk Shaklee Supplement Yang Selamat

Kebaikan produk Shaklee Supplement yang selamat dimakan dengan adanya Puan Khadijah Mohd Zin yang berusia 57 tahun telah mengamalkan produk shaklee semenjak beliau berusia di awal 30-an.

Kebaikan Produk Shaklee Supplement Yang Selamat Dimakan Selama 22 Tahun
Produk Shaklee Bahaya

Sewaktu di usia 30-an beliau sendiri mengatakan bahawa badannya terasa seperti berusia 50-an. Dari situlah bermulanya kesedaran beliau untuk mencari Supplement untuk kesihatan tubuh badannya dan yang paling penting sekali selamat untuk beliau amalkan bagi jangka masa panjang.

Kesan Pengambilan Produk Shaklee Supplement Lebih Dari 20 Tahun

Kesan yang paling ketara Puan Khadijah alami ialah dari segi tenaga, flexibility, dan mobility iaitu pergerakkan beliau sangat-sangat bagus pada usia 57 tahun.

Di Usia 57 tahun beliau bebas dari penyakit terutama penyakit keturunan dari keluarga beliau yang sangat kuat iaitu penyakit Kencing Manis, dan Darah Tinggi.

Oleh kerana faktor kesedaran itulah beliau belajar tentang ilmu Produk Shaklee dan beliau ada motivasi untuk amalkan produk shaklee setiap hari dan tidak ada hari tanpa multivitamins dari shaklee selama 22 tahun.

Derita arwah ibunya yang mengalami kerosakan buah pinggang akibat terlampau banyak makan ubat menghantui diri beliau.

Beliau berazam tidak akan ada satu biji ubat yang akan masuk dalam badan beliau. Oleh sebab itu setelah beliau mendalami ilmu produk shaklee yang selamat dan berkesan beliau sangat disiplin mengamalkannya tanpa ada rasa was-was.

Kini beliau telah mempunyai seorang cucu. Dari segi raut wajah beliau tidak kelihatan seperti seorang nenek.

Kebaikan Produk Shaklee Supplement Yang Selamat Dimakan Selama 22 Tahun
Supplement Yang Selamat

 

 

Produk Shaklee Supplement Yang Selamat Dimakan

Produk Shaklee supplement yang selamat untuk dimakan dan diamalkan setiap hari untuk kesihatan tubuh badan yang sangat memerlukan makanan tambahan pada masa kini.

Untuk mengetahui mengenai produk shaklee dan peluang untuk mulakan bisnes dengan shaklee  boleh hubungi saya melalui WhatsApp di +6012-3924021 atau boleh klik link ini.

Saya dibimbing oleh team SuperStarzFamily yang berpengalaman lebih dari 21 tahun dengan Shaklee.

**

Kredit photo dari FB Puan Khadijah Mohd Zin

 

Leave a Comment